Trav

Bara ett lopp kvar…

Förra lördagen körde vi det näst sista licensloppet och därefter hade vi det teoretiska provet. Det är så fruktansvärt kul så jag längtar efter att få köra ett riktigt race 😀

I onsdags var jag även på läkarkontroll så det är bara dressen kvar innan jag kan plocka ut min körlicens! Jag har ju en B-tränarlicens sedan tidigare så drömmen och planen är att köpa egen häst att träna. Men det är mycket som ska stämma därtill. Återstår att se vad som händer.

Imorgon är det sista licensloppet och då är det även linjestart. Jag är tacksam för Solvalla Travskola som har så bra förberedande kurser där vi har fått både nöta voltstart, linjestart och till och med provat på autostart. Så att ta körlicensen var inte så mycket nya moment mer än att vi kör fortare såklart. Det har varit (och är!) en otroligt rolig och spännande resa. Har ni inte börjat på er än så rekommenderar jag det varmt att göra det! 🙂

Måste även tacka Ulrika som ställer upp med så fina hästar som jag får köra!